Vybrané problémy ochrany spotřebitele - Hrdina, Jiří (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem mé práce byl výzkum zaměřený na zjištění povědomí respondentů o jejich právech v oblasti ochrany spotřebitele. Konkrétně při pořizování ojetého vozu z autobazaru. Vedlejším cílem bylo případně navrhnout vlastní řešení této problematiky.
Chosen problems of the consumer protection
Keywords: spotřebitel; ochrana spotřebitele; marketingový výzkum; autobazar; consumer; consumer protection; marketing research; carbazaar