Šikana jako skrytá forma asociálnosti - Svatoňová, Renáta (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá aktuální otázkou dnešního edukačního procesu - problémem šikany. Vychází ze základních teoretických poznatků současné teoretické literatury a upozorňuje na praktické projevy tohoto jevu tak, jak jsem se pokusila v praktické části tyto projevy popsat. Jednotlivé výsledky jsou rovněž statisticky zpracovány do přehledných tabulek a graficky znázorněny. Dotazníkové šetření bylo provedeno na SOU u 67 respondentů.
Vexation as a locked form of asocial