Možnosti využití hry geocaching v cestovním ruchu na území SO ORP Příbram - Čeřovská, Eliška (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi využití geocachingu v cestovním ruchu v SO ORP Příbram. Hlavním cílem této práce je vypracování vlastních námětů multi keší, které nejsou spojeny s žádnou již existující keší v terénu. Tyto náměty by měly přispět po případné realizaci k větší atraktivitě území a přivést do regionu nové návštěvníky. Součástí práce je charakteristika cestovního ruchu v zájmové oblasti a zároveň charakteristika geocachingu. Dále je popsáno spojení geocachingu a cestovního ruchu nejen na území SO ORP Příbram, ale také v rámci celé České republiky.
Possibilities of usage geocaching game in tourism in the area of the Administrative District of the municipality with extended competence Příbram
Keywords: geocaching; kešer; keš; cestovní ruch; SO ORP Příbram; geocaching; geocacher; cache; tourism; Příbram