Srovnání poskytovaní sociálních služeb G-centrem Tábor před a po nabytí účinnosti zákona č. 108/2006 Sb.,o sociálních službách - Kubíková, Alena (Jihočeská univerzita, 2008)
Sociální služby představují důležitou součást sociální politiky každého státu. Cílem poskytování sociálních služeb je zachovat určitý životní standard, důstojnost života, pomoci při návratu do společnosti a předejít sociálnímu vyloučení. Cílem diplomové práce bylo srovnání poskytování sociálních služeb G-centrem Tábor před a po nabytí účinnosti zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Prováděný výzkum je ze sociologického hlediska výzkumem kvantitativně kvalitativním. Pro zjištění odpovídajících informací byla použita technika SWOT analýzy a sekundární a obsahová analýza.
Social Services Provided by G-centre in Tábor Before and After the Law 108/2006 About Social Services Came Into Force
Keywords: sociální služby; kvality sociálních služeb; standardy kvality; Social services; Quality of Social Services; Standards of quality