Přírodní zajímavosti Borovanska a jejich využití v přírodovědě a vlastivědě - Vitásková, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato diplomová práce nabízí čtyři přírodovědné vycházky do okolí města Borovany. Úkolem těchto vycházek je prověřit a prohloubit znalosti žáků. Vycházky jsou určeny pro 3. - 5. ročník základní školy a ke každé jsou vytvořeny pracovní listy.
Natural interests in the neighbourhood of Borovany and their usage for natural science and homeland study on elementary school
Keywords: přírodovědné vycházky; Borovany; pracovní listy; scientific outings; Borovany; working sheets