Postupy řízení inovačního procesu ve strojírenství - Červená, Iveta (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce představuje zhodnocení postupu inovačního procesu ve strojírenství, včetně popisu jeho kroků. Nejprve dochází k vysvětlení základních pojmů vztahujících se ke zkoumanému tématu. Poté je na základě analýzy inovačního a ekonomického prostředí společnosti zformulován výsledný návrh. Tento návrh zohledňuje investiční rozhodování a ekonomické aspekty, jako je nákladovost výroby, příjmy z prodeje výrobků a přidaná hodnota. Na závěr, výsledná doporučení poskytují posouzení současného stavu inovačního procesu, jež zahrnuje možná opatření přispívající k zefektivnění celého procesu.
Innovation Process Procedure in Engineering
Keywords: hodnota pro zákazníka; změna; inovace; inovační proces; investiční rozhodování; customer value; change; innovation; innovation process; investment decision