Možnosti rozvoje stávajícího produktu podniku EA hotelový resort S.E.N. - Babková, Petra (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této bakalářské práce bylo navrhnout možnosti dalšího rozvoje produktu podniku EA hotelový resort SEN v Senohrabech, sídlícího nedaleko Prahy, na základě průzkumu současné nabídky podniku a následného srovnání s produkty ostatních ubytovacích zařízení v dané oblasti. Úvodní část je zaměřena na vymezení pojmů nutných k pochopení a lepší orientaci v dané práci. V praktické části bylo využito dotazníkové šetření, a také řízený rozhovor s ředitelem podniku. Na základě získaných informací a poznatků z tohoto šetření, a z průzkumu aktuálních trendů, bylo navrženo několik řešení.
Development possibilities for an existing product of EA Hotel resort S.E.N. company
Keywords: cestování; hotel; služby; produkt; rozvoj; wellness; travelling; hotel; services; product; development; wellness