Marketingová komunikace jako základní prvek marketingu - Mitášová, Hana (Jihočeská univerzita, 2022)
Hlavním cílem diplomové práce bylo zjistit, jaké formy marketingové komunikace používá čerpací stanice Benzina Orlen při komunikaci se současnými nebo budoucími zákazníky a spotřebiteli a proč. Na základě získaných informací bylo Benzině Orlen navrženo využití dalších možných forem, včetně moderních systémů vhodných pro marketingovou komunikaci.
Marketing communication as a basic element of marketing
Keywords: marketingová komunikace; čerpací stanice Benzina Orlen; zákazníci; respondenti; marketing communication; Benzina Orlen gas station; customers; respondents