Zahraniční obchod EU s rozvojovými zeměmi - Esserová, Hana (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem této práce je analýza mezinárodního obchodu Evropské unie s rozvojovými zeměmi. Vytvoření případové studie v systému GSP a následná syntéza zjištěných dat. Na samotném konci jsou uvedena doporučení.
International Trade EU with developing countries
Keywords: Mezinárodní obchod; Evropská unie; rozvojové země; GSP systém; syntéza dat; doporučení; International trade; European Union; developing country; GSP system; synthesize the data; recommendations