Projektování zemědělského podniku - Faschingbauerová, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce bylo posouzení ekonomiky a výroby vybraného zemědělského podniku a případné navržení změn. První část práce obsahuje teoretický základ a jsou zde vysvětleny základní pojmy. Druhá část zahrnuje vlastní práci. Hodnocení podniku bylo provedeno za roky 2008 ? 2010 a byl hodnocen pomocí ukazatelů finanční analýzy.
Projecting agricultural holding
Keywords: finanční analýza; poměrové ukazatele; produktivita práce; efektivnost hospodaření; náklady; výnosy; financial analysis; ratio indicators; work productivity; effectiveness of economic; costs; revenues