Klíčové faktory v etiopatogenezi posttraumatické stresové poruchy u členů Integrovaného záchranného systému - Fajtlová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá psychologickým aspektem práce ve složkách IZS, stresovými a rizikovými faktory těchto povolání, teorií náročných situací a mimořádných událostí a v neposlední řadě samotnou posttraumatickou stresovou poruchou a možností následné krizové intervence.
The key aspects of ethiopathogenesis of posttraumatic stress disorder within the group of Integrated Rescue System members
Keywords: Integrovaný záchranný systém; stresující událost; posttraumatická stresová porucha; debriefing; Integrated rescue system; Posttraumatic stress disorder; Stress related accident; Debriefing