Víceleté dotační tituly v odvětví kultury na municipální úrovni - Růžičková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem diplomové práce je analyzovat a zhodnotit variabilitu dotačních titulů v odvětví kultury v časovém a průřezovém srovnání, determinovat faktory ovlivňující velikost a dynamiku dotací, a definované problematické oblasti pak následně porovnat s vybranými městy Středočeského kraje.
Multi-year subsidy titles in the cultural sector at the municipal level
Keywords: financování kultury; dotace; srovnání výdajů na kulturu; kulturní politika; financing of culture; subsidies; comparison of spending on culture; cultural policy