Porovnání marketingové kampaně v Čechách a ve Francii - Drvotová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnat nástroje marketingové komunikace, jaké používá firma v Čechách a ve Francii.\\ První část práce obsahuje teoretický výklad zpracovaný na základě prostudované literatury.\\ V další části práce se věnuji představení vybraných firem a jejích nástrojů marketingové komunikace.\\ Poslední část práce předkládá porovnávání jednotlivých nástrojů marketingové komunikace obou firem.\\ V závěru je shrnuta celá práce, především potom dosažené výsledky, kterých jsem během komparace dosáhla.\\
Comparison of marketing campaign in Czech Republic and in France
Keywords: marketing; marketingový mix; produkt; cena; distribuce; marketingová komunikace; nástroje marketingové komunikace; marketing; marketing mix; product; price; place; promotion; tools of marketing communication