Moderní elektroinstalace rodinného domu - inteligentní dům - Sikora, Jindřich (Jihočeská univerzita, 2009)
V mé práci jsem zabýval novými technologiemi, které se v dnešní době používají při projektování a realizaci moderní elektroinstalace v různých typech objektů. Popsal jsem některé z nejnovějších technologií řízení vytápění, osvětlení, elektrických předmětů a také komunikační sběrnice používané pro přenos signálu. V závěru jsem ukázal příklad moderní elektroinstalace rodinného domu a řešil jsem návratnost investice vložené do inteligentní elektroinstalace.
Intelligent house - modern wirw instalation