Volný čas dětí - Jelečková, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
V teoretické části své bakalářské práce jsem vymezila pojmy týkající se volného času a zařízení, která se volnočasovými aktivitami zabývají. V praktické části jsem díky dotazníkům porovnala Moravské a České Budějovice, z hlediska nabídek kroužků pro volný čas. Cílem bylo posoudit, jestli je nabídka lepší v maloměstě nebo ve velkoměstě.
Leisure Time of Children
Keywords: volný čas; hra; historie volného času; dětství; mateřská škola; pedagog volného času; Maslowova pyramida potřeb; nuda; únava; odpočinek; leisure time; game; leisure time history; childhood; kinder garden; leisure time assistent; Maslowov´s pyramid of needs; boredom; tiredness; relax