Vyhledávání v Internetu - Křemen, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato Bakalářská práce zahrnuje problematiku tvorby vlastního crawleru a psaní webových stránek tak, aby crawler snadněji separoval slova, z těchto stránek. Dále se zabývá popisem Internetu jako grafu, indexováním a charakterizací robotů jako je Google, nebo seznam.
Searching in Internet
Keywords: Internet; Crawler; Vyhledávání; Indexování; Katalog; Robot; Webové stránky; Internet; Crawler; Searching; Indexing; Catalog; Robot; Web pages