Analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově - Majerská, Dana (Jihočeská univerzita, 2012)
Téma této bakalářské práce je analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově. Sekundární data byla získána z odborné literatury a internetových zdrojů. Primární data byla získána díky dotazníkovému šetření. Hlavním cílem této bakalářské práce byla analýza gastronomických služeb v Českém Krumlově z pohledu zákazníka a současně návrh možných změn, které by vedly ke zlepšení současného stavu.
Analysis of catering services in Cesky Krumlov
Keywords: produkt; služba; stravování; stravovací služba; product; service; catering; catering service