Analýza vnějšího prostředí vybraného podniku - Martínková, Dana (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení současné situace a postavení vybraného podniku na trhu prostřednictvím analýz vnějšího prostředí. Na základě dosažených výsledků navržení podnikové strategie a opatření pro úspěšné řízení daného podniku.
Analysis of the external environment of a selected company
Keywords: strategie; konkurenceschopnost; vnější prostředí; STEP analýza; SWOT analýza; strategy; competitive advantage; external environment; STEP analysis; SWOT analysis