Vztah dnešních mužů s jejich otci a syny. - Kulhanová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tématem, jaký vztah, mají dnešní muži s jejich otci a syny. Zda jsou muži, s těmito vztahy spokojeni a zda považují svého otce za vzor, při výchově vlastního potomka. Práce se skládá z části teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na otcovství a roli muže, jako otce v životě syna. Praktická část je realizována za pomoci kvalitativních a kvantitativních metod v podobě hloubkových rozhovorů a dotazníkového šetření.
The relationship of today's men with their fathers and sons.
Keywords: muž; otec; syn; otcovství; vztahy; rodičovství; man; father; son; fatherhood; relationship; parenthood