Analýza služeb a rozvoj vybraného podniku - Půlpytlová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je zmapování historie, současných procesů a vývoj zvoleného podniku, zanalyzovat kvalitu jeho služeb a pracovníků, kteří služby poskytují. Dalším cílem je zjištění požadavků zákazníků a zmapování potenciálního trhu. Hlavním cílem bude návrh určitých procesů pro zlepšení a zkvalitnění podnikání a návrh procesů k zajištění konkurenceschopnosti.
Analysis of services and development of the selected firm
Keywords: analýza; podnik; cestovní ruch; analysis; firm; tourism