Reverzní logistika v potravinářských logistických řetězcích - Zachardová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na fungování zpětné neboli reverzní logistiky v potravinářském podniku, jejíž procesy jsou v praktické části znázorněny na konkrétním příkladu. Cílem této práce je přiblížení optimalizace v potravinářském dodavatelském řetězci ve vybraném podniku z hlediska reverzních logistických toků
Reverse logistics in food supply chains
-
Keywords: Zpětná logistika; logistický řetězec; potravinová banka; odpad; Reverse logistics; logistic chain; food bank; waste