Analýza prodeje biopotravin v rámci OŘ - regionální aspekty - Medek, Josef (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza prodeje biopotravin v rámci vybraných obchodních řetězců v jižních Čechách. A to konkrétně vymezení strategie prodeje, sortimentní skladby, podmínek a kultury prodeje biopotravin s ohledem na vývoj za poslední 2 roky. V rámci obchodních řetězců dále pak vymezení silných a slabých stránek prodeje biopotravin.
The sale´s analysis of organic food within retail chains - regional aspects
Keywords: biopotraviny; obchodní řetězce; ekologické zemědělství; marketingová komunikace; privátní značky; dodavatelé; spolupráce s regionálními dodavateli.; organic foods; retail chains; ecologic agriculture; promotion; private labels; victualler; cooperation with regional victuallers.