Procesní analýza logistiky a skladového hospodářství textilní společnosti - Koutek, Filip (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou procesů v konkrétní společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, popsána samotná podstata procesního přístupu a metody užité při analýze. V analytické části je popsán současný stav společnosti, vytvořeny procesní mapy specifických procesů a provedena identifikace slabých míst. Na závěr jsou vypsány doporučení a jejich dopad na procesy.
Process analysis of logistics and warehouse management of textile company