Omamné a psychotropní látky v silniční dopravě na okrese Prachatice - Grožaj, Martin (Jihočeská univerzita, 2007)
V předložené bakalářské práci je proveden rozbor minulých a současných možností represe v boji proti nealkoholové toxikománii v dopravě. Možnosti detekce drog u řidičů motorových vozidel příslušníky Policie České republiky na pozemních komunikacích okresu Prachatice.
Narcotic and psychotropic drugs in road traffic in Prachatice region
Keywords: Droga; Dopravní předpisy; Silniční doprava; Omamné látky; Psychotropní látky; Zákon; Drug; Highway code; Road traffic; Narcotic drugs; Psychotropic drugs; Law