Sociální práce v domech s pečovatelskou službou - Jenerálová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce zaměřená na téma Sociální práce v domech s pečovatelskou službou se zabývá životem seniorů v DPS ve vztahu k uspokojování základních životních potřeb, kvalitě poskytované péče personálu o klienty a realizaci sociální práce v DPS lokalizovaných v kraji Vysočina.
Social work in nursing homes
Keywords: Senior; Klient domu s pečovatelskou službou; Dům s pečovatelskou službou; Sociální služba; Sociální práce; Sociální pracovník; Pečovatel; Supervize; Pracovník v sociálních službách; Senior; Client of the nursing home; Nursing home; Social service; Social work; Welfare officer; Caregiver; Supervision; Social services worker