Způsoby oceňování zvířat v podmínkách současné legislativy a potřeb podniků, řešení integrovaného oceňování zvířat v rámci holdingové struktury - Lhotková, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Porovnání jednotlivých metod oceňování zvířat dle české legislativy a také dle mezinárodních účetních standardů, zhodnocení dopadu jednotlivých metod na vykázáný hospodářský výsledek a daň z příjmu.
Methods of assessing of animals in conditions currently legislatura and need for companies, resolution of intagrating assessing of animals within holdings structure
Keywords: Účetnictví; Dobytek; Hospodářská zvířata; IFRS; Metody oceňování; Zisk; Accounting; Cattle; Harbour animals; IFRS; Method of evaluation; Income from operations