Návrh souboru strojních zařízení pro komplexní řešení údržby zeleně ve vybrané obci. - Pluščenko, Michal (Jihočeská univerzita, 2015)
Při údržbě zeleně a rostlin je využíváno velké množství činností a techniky, pomocí které je dosaženo požadovaného vzhledu a kvality. Cílem této bakalářské práce bylo seznámení a navržení vhodných strojů pro údržbu města a zelených ploch. Rozhodujícím faktorem zde byla velikost města a četnost prováděných prací.
A draft set of machinery for a comprehensive solution to the maintenance of greenery in the selected village.
Keywords: Údržba; zeleň; dřevina; adaptér; činnost; technika; Maintenance; foliage; wood; adapter; activity; technology