Zodpovědný cestovní ruch na Českobudějovicku. - Litvanová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce bylo poznání zájmů návštěvníků bývalého okresu České Budějovice o specifickou nabídku málo rozšířených produktů zodpovědného cestovního ruchu. Práce je založena na analýze dat získaných dotazníkovým šetřením od návštěvníků. V závěru práce jsou uvedeny výsledky a navrhovaná opatření.
Responsible tourism in Českobudějovicko
Keywords: environmentální cestovní ruch; venkovský cestovní ruch; předpoklady cestovního ruchu; návštěvníci; Českobudějovicko; environmental tourism; rural tourism; potential for tourism; visitors; České Budějovice district