Systém personální práce ve vybrané organizaci - Hanzlíková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce s názvem ?Systém personální práce ve vybrané organizaci? se zaměřuje na oblast systému řízení personální práce a personálních činností s cílem realizace podnikových cílů, a to konkrétně pracovníků ve školství. Obsahem diplomové práce je analýza příspěvkové organizace v oblasti systému personální práce pracovníků Základní školy Strakonice, ul. Jiřího z Poděbrad 882, jejímž zřizovatelem je město Strakonice. Cílem diplomové práce je analýza systému personální práce ve vybrané organizaci, zhodnocení tohoto systému a návrhy na zlepšení řízení v této organizaci. Výstupem diplomové práce jsou návrhy na zlepšení systému řízení personální práce a personálních činností, které poslouží ke zkvalitnění systému. Rozvoj pracovníků je pro společnost velmi důležitý. Pracovník školy ztělesňuje důležitou roli ve výchově a vzdělávání další generace, proto se jeho další vzdělávání netýká pouze jeho profesní stránky.
The system of personal work in selected organization
Keywords: pracovník; systém; personální práce; employee; system; personal work