Analytický katalog frankofonní literatury v revui Světová literatura 1981 - 1996 - Minaříková, Klára (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této diplomové práce bylo analyticky zhodnotit uvádění frankofonní literatury v literární revui Světová literatura v letech 1981-1996.
Analytic catalogue of the francophone literature in the Světová literatura review 1981 - 1996
Index analytique de la littérature francophone dans la revue Světová literatura 1981 - 1996
Keywords: frankofonní literatura; literární revui; the francophone literature; the literary review