Sociální práce s matkami žijícími v Azylovém domě pro matky s dětmi v Jihlavě - Paulová, Jana (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá sociální prací v azylových domech pro ženy a matky s dětmi a problematikou osamělých matek. Hlavním cílem bakalářské práce bylo zmapování sociálních služeb poskytovaných v těchto azylových domech a utvoření komplexního pohledu na situaci osamělých žen s dětmi.
Social works with mothers living in Asylum house for mothers with children in Jihlava
Keywords: rodina s osamělou matkou; osamělá matka; azylové domy pro matky s dětm; sociální práce s osamělými matkami v azylových domech; Family with a single mother; single mother; asylum houses for mothers with children; social works with single mothers in asylum houses.