Sbírka úloh z lineární algebry - Čapková, Klára (Jihočeská univerzita, 2022)
Hlavním cílem bakalářské práce je sestavení sbírky příkladů z lineární algebry, která by mohla sloužit jako doplňující studijní materiál studentům prvního ročníku pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Důležitá a stěžejní část mé práce je elektronické zpracování této sbírky v programu GeoGebra a vizuální interpretace příkladů pomocí 3D obrázků, QR kódů a hypertextových odkazů, které má studentům přiblížit řešení úloh.
Exercises and problems in linear algebra
Keywords: Gaussova eliminace; determinant; inverzní matice; matice; sbírka; GeoGebra; QR kód; soustava; řešení; definice; Gaussian elimination; determinant; inverse matrix; matrix; collection; GeoGebra; QR code; system of equations; solution; definition