Železniční doprava po vstupu do EU. - Janoušková, Alena (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této diplomové práce je analýza managementu, marketingu produktů a vypracování takového marketingového dotazníku, pomocí kterého chci zjistit a následně vyhodnotit situaci vybraného podniku. Dílčím cílem je zmapovat historii a současný vývoj železniční dopravy a poskytovaných služeb, chování zákazníků a pracovníků firmy, požadavky cestujících a zkusit navrhnout nějaká zlepšení vedoucí k pohodlnějšímu a spokojenějšímu cestování vlakem.
Railway service after the entrance to the EU.
Keywords: železniční doprava; marketingový dotazník; EU; služby; zákazníci; výzkum; railway traffic; marketing questionnaire; the European Union; service; customer; research