Vliv alkoholu na změnu reakční doby. - Žižkovský, Martin (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce se v teoretické části zabývá objasněním základní terminologie, definuje alkohol, jeho dělení a popisuje reakční čas. V praktické části se věnuji komparaci homogenní skupiny reakční doby po požití alkoholických nápojů popisnou metodou. Na základě získaných údajů, jejich komparací, lze hodnotit, jak velký vliv má alkohol na reakční čas člověka v praxi.
Effect of alkohol on the change of reaction time.
Keywords: zdraví; alkohol; reakční čas; změna; alkohol tester; vliv; health; alcohol; reaction time; change; alcohol tester; influence