Novostavba velkokapacitní stáje pro koně s příslušenstvím - Bella, Martin (Jihočeská univerzita, 2016)
Tématem bakalářské práce je řešení a návrh novostavby velkokapacitní stáje pro koně s veškerým potřebným zázemím a příslušenstvím. Práce obsahuje literární přehled o vývoji a současných požadavcích na koňské stáje. Návrh obsahuje výběr reálné lokality pro umístění stavby, ověření, zda je záměr v souladu s územním plánem obce, ověření vhodnosti umístění z hlediska převládajícího směru větru, zjištění možností napojení na technickou infrastrukturu, variantní dispoziční uspořádání, materiálové a konstrukční řešení, průvodní a technickou zprávu a výkresovou dokumentaci.
The new building of the high-capacity stable for horses with a facilities
-
Keywords: stáj; koně; projektová dokumentace; konstrukce staveb; územní plánování; novostavba; stable; horses; project documentation; building construction; ground plan; new building