Koncepce fotbalového tréninku mládeže v Dolním Bukovsku - Matoušek, Jiří (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit koncepci pro fotbalový trénink mládeže v Dolním Bukovsku. Práce vychází z vlastní praxe autora jako hlavního trenéra mládeže v TJ Dolní Bukovsko. První kapitola je zaměřena na analýzu výchozí situace v Dolním Bukovsku a na fungování fotbalové mládeže v Dolním Bukovsku. Druhá kapitola se zaobírá vytvořením koncepce pro fotbalovou mládež v Dolním Bukovsku, přičemž se věnuje vyjasnění základního zaměření (orientace, hodnot), kategorizace hráčů a týmů v podmínkách vesnického fotbalu, představení metodicko-organizační a obsahové dimenze tréninku. Ve třetí kapitole je pak představen příklad fotbalového tréninku mládeže pro kategorii mladších žáků, který byl vytvořen v souladu s představenou koncepcí.
A Concept of Youth Football Practice in Dolní Bukovsko
Keywords: fotbal; mládež; koncepce; fotbalový trénink; sport; TJ Dolní Bukovsko; fotbalový trenér; trenér mládeže; Football; youth football; concept; football practice; sport; TJ Dolní Bukovsko; football coach