Inovace v komunikaci se zákazníky firmy GW BUS a. s. - Kohout, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato práce je zaměřena na analýzu současného stavu, trendů a preferencí zákazníků s cílem navrhnout novou mobilní aplikaci pro firmu GW BUS a. s. Analýza dat byla provedena v dotazníkovém šetření, kterého se zúčastnilo 130 respondentů, ze kterých bylo 10 vyřazeno. V první části byl dotazník zaměřen na spokojenost respondentů s mobilní aplikací IDOS. V druhé části byly respondentům navrženy možné inovativní funkce a byli tázáni, zdali by navrženou funkci využili. Dále tyto funkce byli konzultovány se firmou GW BUS a. s. Na základě dat bylo navrženo pět inovativních funkcí pro novou mobilní aplikaci.
Innovations in communication with customers of GW Bus a. s.
Keywords: Inovace v komunikaci; sociální média; zákazník; Innovation in communication; social media; customer