Srovnání tepelně izolačních vlastností a finanční náročnosti materiálů organického původu s izolačními sendvičovými panely. - Tetík, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Téma práce je porovnání izolačních sendvičových panelů a materiálů organického původu - materiálů na bázi dřeva. Byly porovnávány izolační vlastnosti, životnost a ceny jednotlivých materiálů.
A comparison of insulative properties and financial costs between materials of organic origin and insulated sandwich panels
Keywords: Izolace; sendvičový panel; organický materiál; tepelně izolační vlastnosti; Insulation; Sandwich panel; Organic material; Thermal insulating characteristics