Analýza současného stavu MSP ve Středočeském kraji a možnosti jeho dalšího rozvoje - Kendel, Fabien Gaidoum (Jihočeská univerzita, 2012)
aktuální situace podmínek malého a středního podnikání. Jsou zde uvedeny návrhy i opatření, které se mohou podílet na rozvoji malého středního podnikání ve Středočeském kraji.
Analysis of current situation of SMEs in the Central region and possibilities for future development
Keywords: Definice malého a středního podnikání; Význam malého a středního podnikání; Druhy a formy podpory malého a středního podnikání; Hospodářská charakteristika Středočeského kraje; Návrh možnosti dalšího rozvoje MSP; The definition of small and medium business; importance of small and medium business; types and forms of support for small and medium enterprises; Economic Characteristics of the Central Region; Draft possibilities for further development of SMEs