Ubytovací služby na Třeboňsku - Čutková Adamcová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá ubytovacími zařízeními na Třeboňsku. Teoretická část popisuje tento regionu, dále jsou zde popsány ubytovací služby, jejich dělení, kategorizace, klasifikace a klíčové oblasti, destinační management a je zde uveden současný stav cestovního ruchu na Třeboňsku. Analytická část zkoumá ubytovací zařízení na Třeboňsku a míru jejich zapojení do spolupráce s dalšími subjekty v oblasti cestovního ruchu a dopad na tato zařízení v rámci přínosnosti pro jejich podnikání. Cílem této práce je zaměřit se na ubytovací zařízení v regionu Třeboňsko, zjistit míru zapojení do spolupráce s dalšími subjekty působícími v oblasti cestovního ruchu a navrhnout opatření pro zefektivnění jejich podnikání.
Accommodation services in the region of Třeboň
Keywords: Třeboňsko; cestovní ruch; ubytovací služby; kategorizace; klasifikace; destinační management; spolupráce; internetové portály; incomigová agentura; dotace; the region of Třeboň; tourism; accommodation services; categorization; classification; destination management; cooperation; web portals; incoming agency; grants