Negativní faktory rozvoje regionu a jejich eliminace - Švehlová, Věra (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mojí diplomové práce bylo navrhnout metodiku posuzování negativních faktorů ovlivňujících vybraný region. Na základě vypracované metodiky jsem se následně zaměřila na sestavení návrhu opatření pro zlepšení situace.
Negative factors development region and their elimination
Keywords: rozvoj region; faktory rozvoje regionu; regionální politika; region; development region; factors revelopment region; regional policy; region