Využití canisterapie u žáků s kombinovaným postižením ve školách a školských zařízeních - Ručkayová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem bakalářské práce je popsat v teoretické rovině přínosy realizace canisterapie ve školách a školských zařízeních, pro žáky s kombinovaným postižením v Českých Budějovicích a okolí z pohledu pedagogických pracovníků. Dílčím cílem bakalářské práce je zmapovat, která organizace je nejčastěji volena pro výkon canisterapie. Dále jaké bylo prvotní seznámení pedagogů s touto metodou.
The use of canistherapy for Children with Multiple disabilities in Schools and School Institutions
Keywords: canisterapie; kombinované postižení; pedagog; školy; školská zařízení; terapie; canistherapy; combined disability; schools; school institution; pedagog; therapy