Význam a využití podpory produktu ve firmě - Uhlířová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení stávající situace podpory produktu ve vybrané firmě, její význam a následné návrhy na zlepšení nebo rozšíření. Subjektem analýzy podpory produktu je společnost ESCO PODLAHY, s.r.o. Teoretická část vychází ze studia odborné literatury. Druhá část je praktická a zabývá se analýzou podpory produktu ve firmě. Tato analýza ukazuje, že je podpora produktu ve společnosti na vysoké úrovni, ale některá chybí, proto bylo navrhnuto několik návrhů na rozšíření. Mezi nejzajímavější návrhy patří plakát na plakátovací ploše a zavedení reklamy do prostředků veřejné dopravy, popřípadě do novin. V oblasti sponzorování je navrhnuto sponzorování televizních pořadů o bydlení. Poslední zlepšení se týká placené reklamy v rádiu.
The Meaning and Use of Product Promotion in a Chosen Company
Keywords: Produkt; podpora produktu; reklama; osobní prodej; podpora prodeje; public relations; Product; Promotion of product; Advertising; Personal selling; Sales promotion; Public relations.