Programovací jazyk Imagine na 1. stupni ZŠ - Jaroušová, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním obsahem diplomové práce je rozbor jednotlivých projektů s příklady v programu Imagine. Práce by měla posloužit hlavně učitelům na 1. stupni ZŠ v zapojení počítače do výuky matematiky nebo výtvarné výchovy.Diplomová práce je rozdělena do 3 hlavních částí. První část vymezuje teorii grafických editorů a animace. Druhá část je zaměřena na projekty vytvořené v programu Imagine a v třetí část obsahuje řešené projekty dětmi a hodnocení.\\
Imagine on primary school
Keywords: Programovací jazyk Imagine.; Imagine programme.