Hodnocení dodavatelů v systému managementu kvality ve vybraném podniku - Karkošková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2014)
Každý podnik, který chce být konkurenceschopný na trhu, se musí neustále zlepšovat a hledat nové, lepší a jednodušší postupy jednotlivých procesů. Diplomová práce se zabývá popisem a analýzou stávajícího systému managementu kvality výběru a hodnocení dodavatelů ve středně velkém strojírenském podniku. Práce obsahuje doporučení a návrhy na případná zlepšení tohoto systému.
Evalution of suppliers in quality management system in the chosen corporation
Keywords: systém managementu kvality; Příručka kvality; nákup; dodavatelsko-odběratelské vztahy; výběr dodavatelů; hodnocení dodavatelů; karta dodavatele; ppm; quality management system; Quality manual; purchasing; supplier-customer relations; selection of suppliers; evaluation of suppliers; supplier card; ppm