Systém zaměstnaneckých výhod v řízení lidských zdrojů - Kohoutová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá rozborem systému zaměstnaneckých výhod v souvislosti s motivací v řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku a návrhy změn. V praktické části byla popsána vybraná organizace, dále byly také uvedeny aktuálně nabízené benefity. Následně byl uskutečněn vlastní výzkum, který byl proveden pomocí dotazníkového šetření a neřízeného rozhovoru s personalistou firmy. Z takto získaných dat byly poté prezentovány výsledky a vytvořeny návrhy na zlepšení dosavadního systému k větší spokojenosti zaměstnanců.
System of Employee Benefits in Human Resource Management
Keywords: řízení lidských zdrojů; motivace; systém odměňování; zaměstnanecké benefity; human resource management; motivation; reward system; employee benefits