Sociální reklama a její vliv na chování lidí - Vysotskaya, Diana (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská ráce se zabývá sociální reklamou, konkrétně vlivem sociální reklamy na chování lidí. Cílem bakalářské ráce je nahlédnout na sociální reklamu z několika ersektiv a zjistit do jaké míry sociální reklama ovlivňuje ostoje a chování lidí, do jaké míry je známá ve solečnosti a do jaké míry je efektivná. V teoretické části ráce jsou objasněny ojmy, jako je sociální reklama a její secifikum, dělení a zůsoby ovlivňování a maniulování emocími člověka. raktická část orovnává data získaná z teoreticko-metodologického základu s daty získanými ři dotazování. raktická část také obsahuje interretace výsledků mého výzkumu vzhledem ke stanoveným hyotézam.
Influence of the social advertising on the human behaviour
Keywords: sociální reklama; vliv sociální reklamy na chování lidí; emocí člověka; social advertising; influence of social advertising on the people's behavior; people's emotions