Využití didaktické techniky ve vyučování odborných předmětů - Jirout, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce ?Využití didaktické techniky ve vyučování odborných předmětů? popisuje různé metody výuky a využití didaktické techniky ve vyučování. Teoretická část popisuje obecné aspekty využívání didaktické techniky, výukové metody a didaktickou techniku, kterou lze při výuce odborných předmětů použít. Praktická část zjišťuje, jak žáci hodnotí využívání moderní didaktické techniky přímo ve vyučovacích hodinách.
USING DIDACTIC EQUIPMENT IN VOCATIONAL SUBJECTS TEACHING
Keywords: Učitel; žák; výukové metody; didaktická technika; motivace; Teacher; student; teaching methods; didactic engineering; motivation