Motivace pracovníků ve vybrané organizaci - Urbancová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce byla zaměřena na téma motivačních prostředků. Jejím cílem bylo zjišťování a zhodnocení skutečného stavu ve vybrané organizaci v rámci motivace pracovníků. Na základě teoretických a praktických poznatků měla poukázat na nedostatky v rámci motivace pracovníků. Bylo navrženo odstranění zjištěných nedostatků.
Motivation of Workers in the Particular Organization
Keywords: motivace; pracovníci; odměňování; komunikace; pracovní prostředí; motivation; employees; remuneration; communication; working environment