Vyhodnocení úrovně chovu stáda ovcí plemene Suffolk - Šnejdová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je vyhodnocení úrovně reprodukčních a produkčních ukazatelů a ekonomiky vybraného chovu ovcí plemene Suffolk a navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení stávajícího stavu.
Evaluating rearing levels in breeds of Suffolk sheep
Keywords: ovce; bahnice; plodnost; masná užitkovost; Suffolk; Sheep; Ewe; Fertility; Meat production; Suffolk